HTML

Trivium Hungary

Az egyre nagyobb hírnevet szerző amerikai metalcore/thrash banda, a Trivium nem hivatalos, magyar rajongói oldala.

Főoldal

Tartalom

Videók péntek estére

Kirisute Gomen 2009.11.13. 16:58

 Szerencsére Paolo aktívan kiveszi a részét a rajongókkal való  kapcsolattartásban , nem is olyan régen létrehozta saját Youtube profilját a már meglévő hivatalos, Trivium Channel mellé. A linkre kattintva megnézhetitek Paolo gyűjteményét (egyenlőre csak 6 videót töltött fel, de várhatóan továbbiakra is sor kerül - így érdemes néha felnézni rá, feliratkozni). Egy kis ízelítő, a hétfőn lezajlott montreali koncertről - meglepően jó minőségben, az ének is jobb, mint az átlagos kézikamerás videókon, Paolo által feltöltve természetesen:

A már említett koncertről felkerült még két videó, ezek is nagyon jó minőségűek. A koncerten egyébként már nem Travis ül a dobok mögött, de szerintem Nick szépen helyt állt, mindent eljátszott méghozzá nem is rosszul. Persze azért Travissel az igazi, e miatt gondolom nem kell senkivel vitába szállnom.

 To The Rats

 Pull Harder On The Strings Of Your Martyr

 Kirisute Gomen

Címkék: koncert videók

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trivium.blog.hu/api/trackback/id/tr351522879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása